Where else can I stalk Caroline Berg Eriksen?

Is this blog yours?

Claim your blog

to make your blog verified

Stalkers

MajahellofromnorwayagataalexandraHello Selfie Ladyrbb123nettacarolinemyhreSunshineReettakalixo

Comments

  • adrianabeks
    adrianabeks | Feb 08, 2015 09:40

    You are the best women in the world

Hello there!

You really seem to like this blog!

If you want to know when there are new posts in this blog — Fashionhyper will let you know!

Join Fashionhyper

Greetings! Do you want to be notified when there is new posts in this blog?

Stalk Caroline Berg Eriksen!

To do that, you have to be logged in first.

Create account Log in

Caroline Berg Eriksen

Caroline Berg Eriksen

Hype post! 0hype

velkommen inn i vår garderobe

– reklame – Her kommer en liten film fra garderoben vår hvor jeg snakker litt om våre ønsker og forventninger og gir deg en liten sniktitt på innsiden ;-) Håper du liker den! The post velkommen inn i vår

Full post at carolinebergeriksen.no

Caroline Berg Eriksen

Caroline Berg Eriksen

Hype post! 0hype
35 timer i Budapest

35 timer i Budapest

Hei bloggen! Jeg håper alt er fint med dere :-) Jeg tok meg fri for å være med venninnene mine hele lørdag og søndag, og jeg har hatt det så bra! Vi har snakket om å besøke Henriette siden hun

Full post at carolinebergeriksen.no

Caroline Berg Eriksen

Caroline Berg Eriksen

Hype post! 0hype
10 spørsmål på en fredag

10 spørsmål på en fredag

1. hva spiste du til frokost i dag?fiber balanse-knekkebrød med smør, gulost, skinke og cherrytomater. Mmm :-) Ved siden av snasket jeg på sognemorr som jeg dyppet i frokostsalat – blir aldri lei! 2. hvis du hadde fri fra

Full post at carolinebergeriksen.no

Caroline Berg Eriksen

Caroline Berg Eriksen

Hype post! 0hype
noe nydelig til barnerommet

noe nydelig til barnerommet

Selv om dette skiltet passer veldig godt til tapeten som etter hvert skal bort, kommer det til å bli like fint på en grå vegg. Eller om vi ender opp med en helt annen farge! Vi stresser ikke med å gjøre ferdig rommet

Full post at carolinebergeriksen.no

Caroline Berg Eriksen

Caroline Berg Eriksen

Hype post! 0hype
currently crushing: alpelue

currently crushing: alpelue

Jeg har fått helt dilla på alpeluer den siste tiden! Jeg har vel ikke eid en slik siden jeg gikk på barneskolen. Mamma tok på meg en i burgunder kantet med skinn, sammen med en rosa- og rødrutete kåpe. Elsket det

Full post at carolinebergeriksen.no

Caroline Berg Eriksen

Caroline Berg Eriksen

Hype post! 0hype
5 ullfavoritter

5 ullfavoritter

– reklame – Jeg har hatt dilla på ull fra Kari Traa i årevis, men du vet sikkert at det finnes flere merker som også fører fantastisk fint, slitesterkt og varmt ull? Jeg har virkelig fått øynene opp

Full post at carolinebergeriksen.no

Caroline Berg Eriksen

Caroline Berg Eriksen

Hype post! 0hype
dagen etter migrene

dagen etter migrene

I dag har vært en effektiv dag gårsdagen tatt i betraktning. Jeg fikk plutselig migreneanfall og lå rett ut hele dagen. Rett ut vil si i mørket under dyna, jeg sov nesten hele dagen! Bare nesten, for på kvelden fikk jeg

Full post at carolinebergeriksen.no

Caroline Berg Eriksen

Caroline Berg Eriksen

Hype post! 0hype
oppskrift-onsdag: sunnere sjokoladeboller (bliss balls)

oppskrift-onsdag: sunnere sjokoladeboller (bliss balls)

Testet dere ut tipset mitt i går? Ristet quinoa? Det håper jeg, for den ingrediensen vil du nemlig få bruk for til dagens oppskrift :-) Disse laget jeg på mandag og ettersom jeg lå rett ut i nesten hele går med

Full post at carolinebergeriksen.no

Caroline Berg Eriksen

Caroline Berg Eriksen

Hype post! 0hype
that continental feeling: soverommet vårt

that continental feeling: soverommet vårt

– reklame – Soverommet vårt er endelig klart! Jeg har gledet meg sånn til å vise dere dette, for dette rommet er alt et soverom skal være i mine øyne! Det er virkelig en helt egen atmosfære her inne.

Full post at carolinebergeriksen.no

Caroline Berg Eriksen

Caroline Berg Eriksen

Hype post! 0hype
tips til frokosten: quinoatopping

tips til frokosten: quinoatopping

God morgen, fine deg! Håper du har sovet godt og er klar for frokost – og hvis ikke, så kan du spare dette tipset til lunsjen eller til frokosten i morgen tidlig, for nå skal jeg fortelle deg om noe som faktisk er så

Full post at carolinebergeriksen.no

Caroline Berg Eriksen

Caroline Berg Eriksen

Hype post! 0hype

video: house tour – getting there

Nå er videoen vi filmet i forrige uke klar! Det har skjedd mye i huset siden forrige gang jeg viste dere rundt, den gang da var det kaos fra ende til annen, masse rot og håndverkere i flere rom. Nå er det ikke mye som gjenstår

Full post at carolinebergeriksen.no

Caroline Berg Eriksen

Caroline Berg Eriksen

Hype post! 0hype
familiesøndag på hytta

familiesøndag på hytta

Å være sammen med mennesker jeg er glad i og som er glad i meg, er det viktigste for å holde meg lykkelig, gi meg energi og påfyll. Så denne helgen har jeg vært sammen med mennesker som betyr hele verden for meg,

Full post at carolinebergeriksen.no

Caroline Berg Eriksen

Caroline Berg Eriksen

Hype post! 0hype
rosa måned og overnattingsbesøk

rosa måned og overnattingsbesøk

Hei søndag! Her har det vært full fart siden kvart over syv, men alle fire ble liggende(eventuelt rullende og hoppende) i sengen helt til åtte – de helgedagene da vi kunne sove skikkelig ut og hente oss inn etter en lang uke

Full post at carolinebergeriksen.no

Caroline Berg Eriksen

Caroline Berg Eriksen

Hype post! 0hype
jeg har fått regulering

jeg har fått regulering

– reklame – Jeg vet det er mange som har spurt i det siste, og ja! Jeg har faktisk startet med regulering – rettere sagt med invisalign. Jeg har alltid vært fornøyd med smilet mitt og tennene mine har alltid vært

Full post at carolinebergeriksen.no

Caroline Berg Eriksen

Caroline Berg Eriksen

Hype post! 0hype
fredag kveld og fargeprøver

fredag kveld og fargeprøver

Jentene er i seng og nå er det kvalitetstid for mor og far ♥ Vi sitter og blar gjennom litt farge- og stoffprøver og kjenner virkelig at det vi har landet på er helt riktig denne gangen. Det er veldig viktig for oss at disse

Full post at carolinebergeriksen.no

Caroline Berg Eriksen

Caroline Berg Eriksen

Hype post! 0hype
early on it and finally Friday

early on it and finally Friday

Hei fredag! Jeg startet dagen med en treningsøkt: 45 minutter løping – 30 minutter jevnt tempo og 15 minutter med intervaller (45-15) før jeg trente armer og rygg :-) Totalt litt over 1 time – så deilig!

Full post at carolinebergeriksen.no

Caroline Berg Eriksen

Caroline Berg Eriksen

Hype post! 0hype
møtedag og interiørprat

møtedag og interiørprat

– inneholder reklame – Hei i kvelden! Dette har vært en lang dag, men så innholdsrik og spennende – nå legges planer for 2018 og jeg tror det kommer til å bli et helt fantastisk år :-) Vi startet dagen

Full post at carolinebergeriksen.no

Caroline Berg Eriksen

Caroline Berg Eriksen

Hype post! 0hype
ta med deg storytel på høstferie

ta med deg storytel på høstferie

– reklame – Siden sist har jeg startet å lese en helt nydelig bok: Skyggesøsteren av Lucinda Riley. Den er endelig sluppet hos Storytel! Boken har en varighet på over 20 timer, så jeg har ikke rukket å bli

Full post at carolinebergeriksen.no

Caroline Berg Eriksen

Caroline Berg Eriksen

Hype post! 0hype
lunsjliv og en morgendag i hovedstaden

lunsjliv og en morgendag i hovedstaden

Vi tok lunsjen ute i dag og det var så fint å se at lunsjlivet i Sarpsborg faktisk eksisterer! Det var masse folk og det var veldig inspirerende, det er jo alltid ekstra hyggelig å ta en matbit ute når det er en del folk

Full post at carolinebergeriksen.no

Caroline Berg Eriksen

Caroline Berg Eriksen

Hype post! 0hype
ovnsbakt laks med mascarponekrem

ovnsbakt laks med mascarponekrem

Jeg tror aldri jeg har vært lei av laks i mitt liv, det finnes så mange måter å tilberede den på og tidligere denne uken prøvde jeg noe nytt – mascarpone, basilikum, pesto, sitron og asparges i en herlig

Full post at carolinebergeriksen.no