Where else can I stalk Chloé Schuterman?

Is this blog yours?

Claim your blog

to make your blog verified

Hello there!

You really seem to like this blog!

If you want to know when there are new posts in this blog — Fashionhyper will let you know!

Join Fashionhyper

Greetings! Do you want to be notified when there is new posts in this blog?

Stalk Chloé Schuterman!

To do that, you have to be logged in first.

Create account Log in

Chloé Schuterman

Chloé Schuterman

Hype post! 7hype
Paris

Paris

Hej hej, sitter på frukosten på Hotel Costes och väntar på morsgrisen. I går kom vi fram till Paris och åkte direkt till Dior inköpet, jag hade helkväll dagen innan, Tom, Sophie, Louisa och jag var på Burlesque klubb, sen Cafe Opera, vidare

Full post at cschuterman.se

Chloé Schuterman

Chloé Schuterman

Hype post! 0hype
Min studentdag i bilder

Min studentdag i bilder

Dagen började med Champagne frukost hos Nicol: Bilder av Anna Gardell Sen var vi i skolan hela dagen tills det var dags för utspringet klockan 14.00, vilken jäkla lycka! Grät som en bebis… Absolut bästa känslan. Sen var det flakdags!

Full post at cschuterman.se

Chloé Schuterman

Chloé Schuterman

Hype post! 0hype
Sugarbearhair

Sugarbearhair

Summer must have!! Dem här hårvitaminerna fick jag från Sugarbearhair för några månader sen, först åt jag dem för att jag tyckte dem va så goda men började se skillnad och nu är jag hooked. Jag har verkligen med mig dem överallt!

Full post at cschuterman.se

Chloé Schuterman

Chloé Schuterman

Hype post! 0hype
3 Student skivor

3 Student skivor

Var någon typ av ballong försäljare, Rosa byxor från Zara, Valentino skor, Daisy Grace kavaj och Agent Provacateur Bh.. Foto: Anna Gardell Hello, tänkte visa lite biler från Fabienne och Olivias skiva där temat var Cirkus. Vi blev upphämtade

Full post at cschuterman.se

Chloé Schuterman

Chloé Schuterman

Hype post! 0hype
Balen

Balen

Såhär såg jag ut på balen, hade på mig en Missoni klänning som jag hade på mig hittade jag i mammas garderob. Hela årskurs tre befann sig på Opera Källaren och efter var det dans. Känns helt sjukt att man på måndag ska säga hejdå till

Full post at cschuterman.se

Chloé Schuterman

Chloé Schuterman

Hype post! 0hype
Manilla utspring

Manilla utspring

Igår tog Fabbi Wendela och Hedda studenten, var så tårögd när dem sprang ut! Känns så stort när dem springer ner från trappen efter utspringet så vinkade Alexandra och jag av tjejerna när dem skulle åka flak och träffade Mathilde, Sophie

Full post at cschuterman.se

Chloé Schuterman

Chloé Schuterman

Hype post! 0hype
PHOTOWORX

PHOTOWORX

I samarbete med Photoworx kom dem och och gjorde min studentskiva lite extra roligt med ett fotobås! Gick hur smidigt som helst, dem kom till lokalen satte upp allt fick välja min logga ” House of Schuterman” Blev så nöjd, sen fick

Full post at cschuterman.se

Chloé Schuterman

Chloé Schuterman

Hype post! 0hype
Doutzen Stories by Hunkemöller

Doutzen Stories by Hunkemöller

I samarbete med Hunkemöller Hej Hörrni!! Hur är läget? I helgen har det varit fullrulle och sommar hettan har varit maxad, därav perfekt tillfälle att använda min nya jumpsuit från Doutzen Summer Stories kollektion från Hunkemöller. Älskar

Full post at cschuterman.se

Chloé Schuterman

Chloé Schuterman

Hype post! 0hype
Doutzen swim by Hunkemölller

Doutzen swim by Hunkemölller

I samarbete med Hunkemöller Hej Hörrni!! Hur är läget? I helgen har det varit fullrulle och sommar hettan har varit maxad, därav perfekttillfälle attanvända min nya jumpsuit från Doutzen Kroes sommar kollektion från Hunkemöller. Älskar

Full post at cschuterman.se

Chloé Schuterman

Chloé Schuterman

Hype post! 0hype
Chiquelle Pants

Chiquelle Pants

Hej allihopa! Hoppas allt är bra med er, tänkte visa upptvå av mina favoritplagg just nu i garderoben från Chiquelle som varit lite av mina lifesavers; Älskar rutiga byxor?! Dem som jag har på bilden hittar du HÄR, sen har jag fått dille på

Full post at cschuterman.se

Chloé Schuterman

Chloé Schuterman

Hype post! 0hype
Partyland

Partyland

Hej hörrni, hur mår ni?Jag befinner mig i skolan just nu och längtar lite extra mycket efter sommarlov idag. Tänkte tipsa lite om Partyland Sverige och mitt samarbete med dem eftersom studenten närmar sig. Såhär fint fixade jag med hjälp av

Full post at cschuterman.se

Chloé Schuterman

Chloé Schuterman

Hype post! 0hype
Evening outfit

Evening outfit

ADDLINK: Get the dress here and shoes here

Full post at cschuterman.se

Chloé Schuterman

Chloé Schuterman

Hype post! 0hype
Portugal

Portugal

Full post at cschuterman.se

Chloé Schuterman

Chloé Schuterman

Hype post! 0hype
Förfest a la miami vice theme

Förfest a la miami vice theme

Hej bloggen, just nu befinner jag mig i london. Så mysigt, solen skiner och snart ska jag träffa Jacob och Lykke och gå igenom allt för det projektet vi håller på med. Lykkeoch jag åker sen vid 13 tiden till Portugal för lite bussinnnnessss.

Full post at cschuterman.se

Chloé Schuterman

Chloé Schuterman

Hype post! 0hype
HOUSE OF SCHUTERMAN

HOUSE OF SCHUTERMAN

Full post at cschuterman.se

Chloé Schuterman

Chloé Schuterman

Hype post! 0hype
NELLYHOLLIC TAR STUDENTEN
Shop Nelly

NELLYHOLLIC TAR STUDENTEN

Lovisa i Flirt dress hittar du HÄR och Astrid i kostym HÄR Hur fina är alla i deras Nelly.com klänningar? Lovisa, Lovisa och Nicol har på sig Flirt dress och Astrid derasblazer. Jag har en rabattkod:CHLOE20 som du kan använda på klänningar

Full post at cschuterman.se

Chloé Schuterman

Chloé Schuterman

Hype post! 0hype
Partyland
Shop Nelly

Partyland

Hur fin är den här dekorationen? Partyland Sverigehjälptetill på min nelly graduation brunch. Älskarballongerna på stolarna.Perfekt till mottagningen och studentfesten. Ni hittar allt HÄR. I samarbete med Partyland

Full post at cschuterman.se

Chloé Schuterman

Chloé Schuterman

Hype post! 0hype
Nelly.com X pregraduation party
Shop Nelly

Nelly.com X pregraduation party

Contains addlinks Ihh hur fint var allt fixat för min pre graduation party tillsammans med Nelly.com? Jag har gjort en liten sida på Nelly med mina absolut student favoriter. Tycker det är viktigt att alla ska hitta den rätta klänningen för den

Full post at cschuterman.se

Chloé Schuterman

Chloé Schuterman

Hype post! 0hype
Studenten

Studenten

Som ni vet tar jag ju studenten den 12 juni (IHH tagg) och vill såklart att ni ska följa med på min resa. Från hur jag ska ha skivan och mottagningen till vad man ska ha på sig. Därför tänkte jag ta tillfället i akt ochtipsa om Indiska, de

Full post at cschuterman.se

Chloé Schuterman

Chloé Schuterman

Hype post! 0hype
Nyheter på nyheter

Nyheter på nyheter

Hej bloggen, en annan nyhet jag tänkte dela med er är att jag kommit in på Parsons ett universitet i Paris och New York. Min linje heter strategic designmanagement och har allt från ekonomi till mode till fine arts. Är så otroligt lycklig,

Full post at cschuterman.se