Where else can I stalk Chloé Schuterman?

Is this blog yours?

Claim your blog

to make your blog verified

Hello there!

You really seem to like this blog!

If you want to know when there are new posts in this blog — Fashionhyper will let you know!

Join Fashionhyper

Greetings! Do you want to be notified when there is new posts in this blog?

Stalk Chloé Schuterman!

To do that, you have to be logged in first.

Create account Log in

Chloé Schuterman

Chloé Schuterman

Hype post! 0hype
My weekend

My weekend

Fredag: I fredags började jag skolan vid 09- på lunchrasten åt jag med Astrid pappa och Astrid på Hotell Costes- ja jag vet jag hänger där lite för middag… Efter skolan åkte jag till flygplatsen för att åka hem till Stockholm! Super

Full post at cschuterman.se

Chloé Schuterman

Chloé Schuterman

Hype post! 0hype
HALLOWEEN COMING UP

HALLOWEEN COMING UP

Hej hörni, hur mår ni? Jag sitter i skolan och har lektion- integrative seminar heter kursen, igår var jag ledig- älskar att vara ledig på onsdagar, veckan blir så kort och man får så mycket gjort. I helgen åker jag hem till Stockholm, inte

Full post at cschuterman.se

Chloé Schuterman

Chloé Schuterman

Hype post! 0hype
En liten summering

En liten summering

Hej bloggen, jag har så jäkla roligt just nu, tror inte jag har haft en ända tråkig helg sen jag kom till Paris, HERRGUD vad universitets livet är roligt! Förra veckan var väldigt mysig, bodde med mamma på Hotel Costes,träffade Andreas och

Full post at cschuterman.se

Chloé Schuterman

Chloé Schuterman

Hype post! 0hype
ESSENTIALS

ESSENTIALS

Post containsaddlinks: Skirt:Here,Top: Here,:Dress Here,Sweater: Here

Full post at cschuterman.se

Chloé Schuterman

Chloé Schuterman

Hype post! 0hype
GLITTER BABY

GLITTER BABY

Full post at cschuterman.se

Chloé Schuterman

Chloé Schuterman

Hype post! 0hype
LUNCH @COSTES

LUNCH @COSTES

Mamma är här i Paris nu, så himla himla mysigt. På fredagar har jag 3 h rast så åt lunch med Lykke och sen kom Lisa för att prata om HIGH FREQUENCY. Såå spännande och roligt! Ligger super efter med sömn, har varit ute onsdag och torsdag

Full post at cschuterman.se

Chloé Schuterman

Chloé Schuterman

Hype post! 0hype
HIGH FREQUENCY AT OFF WHITE

HIGH FREQUENCY AT OFF WHITE

Igår var mamma, Lykke och jag på OFF WHITE visning, super super coolt, kollektionen var en hommage till prinsessan Diana. Det brukar vara väldigt street, men den här säsongen hade Virgil- designer för OFF White skapat en kvinnligare kollektion.

Full post at cschuterman.se

Chloé Schuterman

Chloé Schuterman

Hype post! 0hype
Paris Fashion week

Paris Fashion week

Hej hörni, igår efter har varit i skolan och gjort klart ett projekt gick Astrid och jag på visningen, Unravel project- ett klassiskt Kim Kardashian, L.A/ Streetwear märke som slagit igenom på senare dar. Jag personligen älskar märket, tycker

Full post at cschuterman.se

Chloé Schuterman

Chloé Schuterman

Hype post! 0hype
JM50

JM50

Herregud, jag har suttit och försökt förklara Jeanettes 50 års fest nu i flera dagar, men raderat skrivit om raderat- det jag kommit fram till är att det finns inga ord som kan förklara de mestfantastiska 3 dagarna, en sån här fest kommer jag

Full post at cschuterman.se

Chloé Schuterman

Chloé Schuterman

Hype post! 0hype
When in Rome

When in Rome

Älskar den här kjolen från NAKD, är den inte magi? Kobolt blått är så himla himla fin, köp den och massa annat roligt för 20% rabatt med koden cschuterman20 p www.na-kd.com. Kjolen hittar ni HÄR. Har så mycket att berätta, allt från

Full post at cschuterman.se

Chloé Schuterman

Chloé Schuterman

Hype post! 0hype
What makeup I’m using right now

What makeup I’m using right now

Eyeshadow:Here,Lipstick:Here,EyebrowHere,Macara:Here Contour kit Here,Primer Here,Highlighter Here ( Post includes addlinks)

Full post at cschuterman.se

Chloé Schuterman

Chloé Schuterman

Hype post! 0hype
A day at the market in St.Tropez

A day at the market in St.Tropez

Såhär såg min söndag ut, marknad, linne skjorta och bikini. Så jäkla mysigt! Perfekt söndagmed frugan aka Astrid. Nu sitter jag på mitt gym som heter Le Klay- väldigt coolt gym som har båderesto, spa och frisör. Måndagenrivstartade med

Full post at cschuterman.se

Chloé Schuterman

Chloé Schuterman

Hype post! 0hype
Marble Floor

Marble Floor

Som ni vet är jag i fullfart med lägenheten, jag har en liten hall som jag vill sätta in marmor golv på, helst svart- lite Saint Laurent känsla. Tillsammans med Andersson Frid- dem har sitt showroom på Grevgatan 59 hjälper dem mig riva ner det

Full post at cschuterman.se

Chloé Schuterman

Chloé Schuterman

Hype post! 0hype
Lackkjol

Lackkjol

Addlink, Here, Here,Here

Full post at cschuterman.se

Chloé Schuterman

Chloé Schuterman

Hype post! 0hype
ST.TROPEZ

ST.TROPEZ

Hej alla! Hoppas ni mår bra, just nu befinner jag mig i St.Tropez, tog tåget (som ni kan se på första bilden) till St.Tropez efter skolan i Fredags. Astrids landställe är här, väldigt väldigt mysigt. På tågstationen blev vi hämtade av en

Full post at cschuterman.se

Chloé Schuterman

Chloé Schuterman

Hype post! 0hype
Tuesday night

Tuesday night

Tisdagskväll efter skolan gjorde både jag och Astrid iordning oss för att ha middag med en familjekompis. Vi tre beställde sushi, drack vin och pratade om veckan och hur det är att bo i Paris. Efter middagen kom några av hans kompisar från

Full post at cschuterman.se

Chloé Schuterman

Chloé Schuterman

Hype post! 0hype
Getting my french books

Getting my french books

Full post at cschuterman.se

Chloé Schuterman

Chloé Schuterman

Hype post! 0hype
Modell bilder på min lägenhet

Modell bilder på min lägenhet

Hej gänget, börjar skolan 18.00 idag! Så sitter på Klay och pluggar- mitt nya gym. Vet inte om ni har glömt men jag håller på med min lägenhet som jag köpt på Styrmansgatan. Mamma agerar projekt ledare när jag är i Paris ( tack mamma) sen

Full post at cschuterman.se

Chloé Schuterman

Chloé Schuterman

Hype post! 0hype
NA-KD HODDIE

NA-KD HODDIE

Link:Here,Here,Here Hej hörni, här kommer ett samarbete med Na-kd, hur soft? Ni får 20% rabatt på NAKDsortiment med koden cschuterman20. In och köp!

Full post at cschuterman.se

Chloé Schuterman

Chloé Schuterman

Hype post! 0hype
En helg i Paris

En helg i Paris

Wow, vilken helg- tänker att jag tar den i bilder och förklarar för varje bild! Känns det bra? Då börjar vi. Alexandra landade på fredag eftermiddag, pappa var hemma i lägenheten för att hjälpa mig fixa lite saker så han öppna för mixen,

Full post at cschuterman.se