Where else can I stalk Chloé Schuterman?

Is this blog yours?

Claim your blog

to make your blog verified

Hello there!

You really seem to like this blog!

If you want to know when there are new posts in this blog — Fashionhyper will let you know!

Join Fashionhyper

Greetings! Do you want to be notified when there is new posts in this blog?

Stalk Chloé Schuterman!

To do that, you have to be logged in first.

Create account Log in

Chloé Schuterman

Chloé Schuterman

Hype post! 0hype
Sicily

Sicily

Hello, sitter på båten och lyssnar på musik medan jag knappar på datorn. Igår kom vi fram till Lipari-super smidig resa, vi åkte direkt till Catania,tog taxi till en hamn och sen en färja till Lipari som är en liten Ö. Såå genuin och

Full post at cschuterman.se

Chloé Schuterman

Chloé Schuterman

Hype post! 0hype
Survival kit during summer heat

Survival kit during summer heat

Contains Addlinks Clinique Cream Here, After sun Here,Perfume Here,Hair Oil Hereand scrub Here

Full post at cschuterman.se

Chloé Schuterman

Chloé Schuterman

Hype post! 0hype
Min vecka

Min vecka

Ett litet småplock av bilder från min vecka, haft mycket som vanligt these days med High Frequency! Ni har väll inte glömt att subscribe´a på hemsidan, om inte- Klicka HÄR. På första bilden ser du Andreas Martin-Löf, en super duktig

Full post at cschuterman.se

Chloé Schuterman

Chloé Schuterman

Hype post! 0hype
Cactus party
Shop Hunkydory at Nelly

Cactus party

//Wearing: Iro skirt and Aquazurra sandals and Zara bag, Hunkydory white set, Chloé espadrilles and Zara bag// Hejsan hoppsan! Hur mår ni? Min dag har varit rättproduktiv- betalt in lite pengar till fabriken och mitt universitet, fyllt i

Full post at cschuterman.se

Chloé Schuterman

Chloé Schuterman

Hype post! 0hype
Purple flowers

Purple flowers

Älskar alla lila blommor som finns när man åker till medelhavet! Har massabilder jag inte visat er! Måste fråga: vad gillar ni mest att se på bloggen? Vad gillar ni att läsa om? Snälla kommed tips- Puss!

Full post at cschuterman.se

Chloé Schuterman

Chloé Schuterman

Hype post! 0hype
Going to Italy

Going to Italy

//Yellow set Here, Leopard skirt Here, Green dress Here and Pink set Here// // Blouse Here, Dress Here, Perfume Here, Swimsuit Here// ( This post contains add links) Nu är jag äntligen hemma från Ibiza, 1o helt underbara och roliga dagar gick mot

Full post at cschuterman.se

Chloé Schuterman

Chloé Schuterman

Hype post! 0hype
Vapiano ❤️ Chloe

Vapiano ❤️ Chloe

Hur mysig ser inte den här picknicken ut? Påväg hem från Ibiza nu och är riktigt sugen på att gå till Vapiano beställa en fräsch antipasti och en pasta för att sen sätta mig med Tom och mysa i solnedgången – det låter klyschigt-

Full post at cschuterman.se

Chloé Schuterman

Chloé Schuterman

Hype post! 0hype
Ibiza

Ibiza

Heej allihopa! Just nu befinner jag mig på Ibiza, dag 6 här och häpna… Jag, tjejerna, Wille och mamma har bott på ett jättemysigt litet hotell med mycket sol,bad och god mat. Vi är alla samlade här för att min kära vän Agnes hade

Full post at cschuterman.se

Chloé Schuterman

Chloé Schuterman

Hype post! 0hype
Tillbaka

Tillbaka

Hej allihopa, välkomna tillbaka till mitt liv. Jag ska va ärlig med er, varför jag har haft den här lilla pausen på bloggen är inte på grund av lathet utan mer osäkerhet. När jag va yngre älskade jag att vara framför kameran och kunde

Full post at cschuterman.se

Chloé Schuterman

Chloé Schuterman

Hype post! 7hype
Paris

Paris

Hej hej, sitter på frukosten på Hotel Costes och väntar på morsgrisen. I går kom vi fram till Paris och åkte direkt till Dior inköpet, jag hade helkväll dagen innan, Tom, Sophie, Louisa och jag var på Burlesque klubb, sen Cafe Opera, vidare

Full post at cschuterman.se

Chloé Schuterman

Chloé Schuterman

Hype post! 0hype
Min studentdag i bilder

Min studentdag i bilder

Dagen började med Champagne frukost hos Nicol: Bilder av Anna Gardell Sen var vi i skolan hela dagen tills det var dags för utspringet klockan 14.00, vilken jäkla lycka! Grät som en bebis… Absolut bästa känslan. Sen var det flakdags!

Full post at cschuterman.se

Chloé Schuterman

Chloé Schuterman

Hype post! 0hype
Sugarbearhair

Sugarbearhair

Summer must have!! Dem här hårvitaminerna fick jag från Sugarbearhair för några månader sen, först åt jag dem för att jag tyckte dem va så goda men började se skillnad och nu är jag hooked. Jag har verkligen med mig dem överallt!

Full post at cschuterman.se

Chloé Schuterman

Chloé Schuterman

Hype post! 0hype
3 Student skivor

3 Student skivor

Var någon typ av ballong försäljare, Rosa byxor från Zara, Valentino skor, Daisy Grace kavaj och Agent Provacateur Bh.. Foto: Anna Gardell Hello, tänkte visa lite biler från Fabienne och Olivias skiva där temat var Cirkus. Vi blev upphämtade

Full post at cschuterman.se

Chloé Schuterman

Chloé Schuterman

Hype post! 0hype
Balen

Balen

Såhär såg jag ut på balen, hade på mig en Missoni klänning som jag hade på mig hittade jag i mammas garderob. Hela årskurs tre befann sig på Opera Källaren och efter var det dans. Känns helt sjukt att man på måndag ska säga hejdå till

Full post at cschuterman.se

Chloé Schuterman

Chloé Schuterman

Hype post! 0hype
Manilla utspring

Manilla utspring

Igår tog Fabbi Wendela och Hedda studenten, var så tårögd när dem sprang ut! Känns så stort när dem springer ner från trappen efter utspringet så vinkade Alexandra och jag av tjejerna när dem skulle åka flak och träffade Mathilde, Sophie

Full post at cschuterman.se

Chloé Schuterman

Chloé Schuterman

Hype post! 0hype
PHOTOWORX

PHOTOWORX

I samarbete med Photoworx kom dem och och gjorde min studentskiva lite extra roligt med ett fotobås! Gick hur smidigt som helst, dem kom till lokalen satte upp allt fick välja min logga ” House of Schuterman” Blev så nöjd, sen fick

Full post at cschuterman.se

Chloé Schuterman

Chloé Schuterman

Hype post! 0hype
Doutzen Stories by Hunkemöller

Doutzen Stories by Hunkemöller

I samarbete med Hunkemöller Hej Hörrni!! Hur är läget? I helgen har det varit fullrulle och sommar hettan har varit maxad, därav perfekt tillfälle att använda min nya jumpsuit från Doutzen Summer Stories kollektion från Hunkemöller. Älskar

Full post at cschuterman.se

Chloé Schuterman

Chloé Schuterman

Hype post! 0hype
Doutzen swim by Hunkemölller

Doutzen swim by Hunkemölller

I samarbete med Hunkemöller Hej Hörrni!! Hur är läget? I helgen har det varit fullrulle och sommar hettan har varit maxad, därav perfekttillfälle attanvända min nya jumpsuit från Doutzen Kroes sommar kollektion från Hunkemöller. Älskar

Full post at cschuterman.se

Chloé Schuterman

Chloé Schuterman

Hype post! 0hype
Chiquelle Pants

Chiquelle Pants

Hej allihopa! Hoppas allt är bra med er, tänkte visa upptvå av mina favoritplagg just nu i garderoben från Chiquelle som varit lite av mina lifesavers; Älskar rutiga byxor?! Dem som jag har på bilden hittar du HÄR, sen har jag fått dille på

Full post at cschuterman.se

Chloé Schuterman

Chloé Schuterman

Hype post! 0hype
Partyland

Partyland

Hej hörrni, hur mår ni?Jag befinner mig i skolan just nu och längtar lite extra mycket efter sommarlov idag. Tänkte tipsa lite om Partyland Sverige och mitt samarbete med dem eftersom studenten närmar sig. Såhär fint fixade jag med hjälp av

Full post at cschuterman.se